Bok, ja sam Rahela!

 

Rahela-Loncaric

 

Ja sam jedna i jedina, neponovljiva. Ne zato što je to genetički nemoguće nego zato što nitko ne želi biti ja.

Ja sam digitalna ovisnica i uvijek online. Digitalno sve. Osim kad spavam ili kad sam u šumi gdje nema signala ni internet konekcije. Tada sam na punjaču. Punim baterije. Guštam.

 

RahelaJa sam mama – uspješna mama – i moj sin Borna živi je dokaz mog uspjeha. (I tata Robi ima velike zasluge u tome).

Fino sam odgojena i pristojna, za roditelje još uvijek kažem mama i tata, a ne starci. Otkad sam naučila što je to fleksibilnost moji fini maniri ponekad popuste. Svaka novogodišnja odluka mi je ista: prestat ću psovati.

Ponekad griješim. S godinama sam postala svjesna da nisu sve odluke koje donesem dobre odluke. Ponekad griješim ali i priznajem pogreške – iz njih učim, rastem i razvijam se u svakom pogledu.

Vjerujem u izreku:

Zapamti da je ponekad ne dobiti ono što želiš velika sreća.

―Dalai Lama XIV

Rahelas-iwatch

Ja sam Apple freak. Ne mogu si priuštiti – ali si ipak nekako priuštim kad čujem da može na 24 rate. iPhone, iWatch, iPad, MacBook Air, iMac….sve si ja to priuštim, ali si ne mogu priuštiti AMEX račun kad dođe na naplatu. Zbog Apple proizvoda preskačem ljetovanja, toliki sam freak.

 

Vozim Smart. Ja sam ”ona u Smartu koja bez veze, s pol’ auta zauzme cijeli parking plac”. Ljudi, SMART JE AUTO!!!  Picajzla sam i volim da je moj Smart uvijek uredan i čist. Ponekad nije, zbog raznih okolnosti. U takvim trenucima postajem nervozna i tada nastupa moja fleksibilnost po pitanju manira.

Rahela

 

Obožavateljica sam pinčeva i vjeverica. Moja pinčica Lady je prava kuja sa stavom (mislim to u najboljem mogućem smislu). Volim to što ima stav, bez njega bi bila samo dosadan pas. Najbolji likovi iz crtanih filmova uvijek su vjeverice, slažeš se?

 

Ja sam dežurna kuhača – žrtvujem se i kuham svaki dan. Šalim se, kuham zato da budem ziher da ću se dobro najesti. Volim kuhati.

Rahela

 

Ljubiteljica sam sukulenata i kaktusa. Kad bih se morala poistovjetiti s nekom biljkom bio bi to kaktus. Postojana i izdržljiva u svim životnim uvjetima, bockava i zajedljiva ako pretjeraš, a meckava iznutra. Sa mnom trebaš oprezno i strpljivo ako želiš da procvjetam.

 

Luda sam za serijama i dajem im svu prednost pred filmovima. SATC – Sex and the city – za zabavu i relaksaciju mozga. House of Cards za inspiraciju i trening mozga. FU #mypresident

Rahela

 

Ja funkcioniram na jutarnjoj kavi. Isključivo. A na spavanje ne idem ako nisam popila čaj od mente.

Uvijek sam našminkana, čak i kada sam sama kod kuće. Bez make up-a ne izlazim iz stana. Ni na plažu. Doslovce.

Ja stojim čvrsto (s četiri noge) na zemlji i vjerujem samo u ono što vidim, opipam ili doživim. Ne vjerujem u nikakve teorije ili nagađanja. Ne vjerujem u slučajnosti.

Za sve velike i male pozitivne stvari koje mi se dese zahvalim se Svemiru. Hvala Svemir!

 

A što drugi kažu o meni?

 

Rahela

 

Zanimljivo, nije se oglasio niti jedan muškarac?!? Nadam se da će se ipak pojaviti netko hrabar pa ostaviti komentar ispod posta…

online-reflection

 

Sve ostale informacije gdje sam radila i što škicni na LinkedIn. Tamo ti sve piše.

A ako  želiš surađivati samnom posjeti moju službenu web stranicu Online Reflection.